top of page

FILM OP LOCATIE!

Van de meest recente film tot een echte klassieker. Iedere film die u nog een keer op groot doek zou willen zien, waar u dat wilt!

KIES UW EIGEN FILM

Wij beschikken over duizenden filmtitels, documentaires en animatiefilms. Wij leveren alle benodigde apparatuur voor uw optimale filmbeleving.

KIES UW EIGEN LOCATIE

Thuis, op het werk, op een congres of evenement, op school of in het buurthuis... Kortom, waar u maar wilt.

Desgewenst kan Cinema Mobile de film of documentaire vooraf inleiden of een nabespreking verzorgen. Denkt u in dat kader ook eens aan een aantal films rond een bepaald thema.

Ook verzorgen wij filmcursussen.

BELEEF HET ZELF: MEER DAN 25.000 TITELS

Cinema Mobile beschikt over een vrijwel onbeperkt bestand van filmtitels. Dit zijn niet alleen de bekende klassiekers, maar ook themafilms over sport, cultuur, maatschappelijke thema's, etc.
Naast de eigen 25.000 titels heeft Cinema Mobile ook toegang tot andere archieven.
Cinema Mobile heeft contacten met filmexperts. Deze kennis kan worden gebruikt bij het kiezen van thema's bij een evenement, het opzetten van filmfestivals, het inleiden van een film en het leiden van afsluitende discussies na de voorstelling.
Neemt u contact met ons op als u vragen heeft over een bepaald thema of film. Wij denken met u mee om uw evenement een extra toegevoegde waarde te geven. Het presenteren van thema's door gebuikt te maken van het medium film is een aangename en verrijkende manier van kennisoverdracht.
bottom of page