top of page

Greep uit eerdere producties van Cinema Mobile (bijgewerkt t/m 21 mei 2024).

15 juli 2023 film op de Groene Loper in het Vrijheidspark Maastricht. Heerlijke avondvoorstelling van een Franse komedie.

IMG-20200824-WA0003.jpg

Op 26 juli 2022 heerlijke zomeravondbuitenvoorstelling aan de Jeker met de Franse comedie "Adieu les Cons" van Albert Dupontel. Een film over een serieuze zoektocht, maar vol humor en absurditeiten. Dit alles fantastisch gefilmd.

adieulescons2.jpg

Op 16 juni 2022 avondvoorstelling buiten op het Vrijheidsplein georganiseerd voor de Stichting Vrijheidsplein. De film "Belfast" werd vertoond. 150 bezoekers genoten van de film van Kenneth Branagh over zijn roerige jeugd in de "bloody days" van Noord Ierland.

Belfast.jpg

Filmvoorstelling voor een Maastrichtse basisschool in Juni 2022 van de film "Bridge to Terabithia".

Bridge to Terabithia.jpg

Van 26 t/m 28 augustus 2021 heeft Cinema Mobile de uitvoering van het Data Science Festival in  Den Bosch voor haar rekening genomen. Een 3-tal films werd vertoond.

Op 17 juli 2021 buitenboorstelling voor de Stichting Vrijheidspark in Maastricht met de film An Angel's Share. 100 bezoekers genoten van een aangrijpende en humoritsrische avondvoorstelling.

Anangelssshare.jpg

Op maandag 23 december in het kader van "Magisch Maastricht" familievoorstelling met de Kerstfilm "Arthur Christmas" in "De Ruimte van SNS".

Aanvang: 15:00 uur.

Toegang gratis.

De Ruimte Maastricht

(begane grond

Eiffelgebouw).
Petrus Regoutplein 3
06 125 351 50

AC.JPG

Op woensdag 11 december 2019 organiseert wijkcentrum "De Breuling" een thema-avond: verwarde mensen. Lezing + vertoning van een film over dit thema: "One flew over the cuckoo's nest"

ofotcn.jpg
sold out.jpg

25 Nov. Mamma Mia! The movie

Sing-along (meezing-film). Klik hier

Tijdens Het Parcours op 9 september 2018 presenteert Cinema Mobile in "Het Coachhuis" aan de Boschstraat no 45 korte film.

Op zaterdag 8 september 2018 werd bij voor de Stichting Beheer en Exploitatie Gemeenschapsruimte Bosscherveld een 2-Tal films vertoond:

  • kinder-/familiefilm "Charlotte's Web" " (vanaf 6 t/m 11 jaar, Nederlands gesproken.

  • film voor volwassenen ‘'The angels' share”.

Opening van het Stadspark Maastricht-Oost op 16 juni 2018 met een openluchtvoorstelling van de Franse film film “Le Mari de la coiffeuse”, een Franse film van Patrice Leconte van 1990, muziek van Michael Nyman.

Mei '68 en de Provo's van Maastricht.

Ter herdenking van de 50e verjaardag van de studentenopstanden van 1968 in o.a. Parijs heeft Cinema Mobile op 24 mei 2018 een avond ondersteund met:

  • Historische filmbeelden van het Provo-gebeuren in Maastricht.

  • De film “The Drammers” die speelt in Parijs 1968.

Filmvoorstelling in Pesthuyspodium:

  • Les femmes du 6e Étage

Voorstellingen voor scholen (bijvoorbeeld zomerkampen).

Voorstellingen bij bedrijfsfeesten.

Voor Buurtplatform Brusselse Poort organiseerde Cinema Mobile in de kerstvakantie twee films in het kader van hun eindejaar activiteit. Voor de kinderen draaiden we – onder het genot van warme chocomel en popcorn - Brendan & Het Geheim van Kells, voor de volwassenen Adam’s Apples. Film op locatie: dit keer in de voormalige busremise aan de Ravelijnstraat. Beide voorstellingen werden drukbezocht en we kregen veel enthousiaste reacties van het publiek. Daarmee durven we deze voorstellingen dan ook gerust een succes te noemen! Na de films werd er door de buurtbewoners die elkaar in veel gevallen nog niet kenden, nog lang nagepraat…

 

Dat is precies waar Cinema Mobile voor wil staan: verbinden middels film!

In 2016 en 2017 nam Cinema Mobile op uitnodiging van Centrum Management Maastricht met een aantal voorstellingen deel aan Magisch Maastricht. Film op locatie: dit keer het Kerst Forum, dat voor de gelegenheid was omgebouwd tot een sfeervolle bioscoop.

Voor de volwassenen vertoonden we Joyeux Noël, voor de kinderen A Christmas Carol en The Grinch. Vooral bij die laatste voorstellingen wisten mensen de weg naar het Kerst Forum te vinden! De toeschouwers waren te spreken over de locatie en over de keuze van de films. Dat alles maakt dat wij als Cinema Mobile met tevredenheid op dit evenement terugkijken.

Cinema Mobile heeft zich op "Het Parcours" van 11 september 2016 in Maastricht gepresenteerd.

 

In het Coachhuis op de Boschstraat werden fragmenten van filmklassiekers gedraaid. Op straat werden zo'n 750 flyers uitgedeeld aan belangstellende passanten.

bottom of page